Vi försvarar ditt rykte

Ta bort Mrkoll & Lexbase från Google

Kontrollera hur folk uppfattar dig online. Låt oss hjälpa dig ta bort Mrkoll och Lexbase från dina sökträffar.

Helt riskfritt –  du betalar bara om vi lyckas! 

SKICKA FÖRFRÅGAN

Tryck på + och klistra in länkar till andra sidor. Eller nyttja vår premiumservice.

Snabboffert Googlestädning

Repeater

Sektion

Godkännande behandling

Sektion

Citat nöjd kund

”Wow! Sjukt duktig och smidig service. Rekommenderar gärna vidare till alla som behöver.”

Deal Mrkoll ta bort

200+ hjälpta kunder

Citat nöjd kund

”Jag utmålades som en brottsling efter en tvist med en hantverkare, men Oico ställde saker till rätta”

Låt inte Mrkoll kontrollera ditt varumärke

Mrkoll.se driver trafik på bekostnad av enskilda individers anonymitet och trygghet. Genom en gigantisk databas och SEO-knep kniper de positioner på Googles förstasida; och har därför stor inverkan på hur vi uppfattas både privat och professionellt.

Det är ingen slump att information om brottmål och rättsprocesser lyfts fram i sidans beskrivning. Mrkoll är designad för att du ska klicka på just dem när du googlar. För att i nästa steg lockas att betala för att få reda på exakt vad för brottmål vi pratar om. Mrkoll.se profiterar helt enkelt på människans naturliga nyfikenhet.

Mrkoll gör ingen skillnad på om du fått en böter för fortkörning eller är dömd för grov, ekonomisk brottslighet. Att majoriteten av alla brott är just av den ringa graden spelar ingen roll. När det endast står att du är tilltalad i ett brottsmål och en dom har fallit, får folk för sig att det kan vara allehanda hemskheter. Folk googlar. Och när de googlar på dig så skadar Mrkoll dig både personligen och professionellt.

Vi hjälper dig att snabbt ta bort Mrkoll och Lexbase från Google

Vi har hjälpt hundratals personer att ta bort sina sidor på Lexbase och Mrkoll från Google. Genom denna erfarenhet har vi finslipat vår metod och lyckas redan vid första försöket i 97% av fallen. De kvarvarande procenten tog två eller tre försök – vi ger aldrig upp.

Dessutom kan vi tricken för att få Google att hantera ärendena skyndsamt. Vilket varit extra viktigt under det senaste, coronapräglade året; då Google ibland tagit så mycket som tre månader på sig att ens återkomma i ditt ärende.

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Pris för att ta bort Mrkoll från Google

Många som jobbar med Online Reputation Management försöker flytta ner Mrkoll från förstasidan av dina sökresultat, genom långa och invecklade procedurer. Resultatet av såna insatser är osäkra, tar inte bort sidorna helt från Google och eftersom de tar betalt per löptimme kostar det sällan under hundratusen kr.

Vi tar istället en flatrate för att helt avlägsna Mrkoll från Google när någon söker på kombinationer som innehåller ditt namn. Och  du betalar bara om vi lyckas! 

Har du andra länkar eller bilder du önskar avlägsna så ordnar vi det också.

Våra tjänster kostar från 6 900 kr. Just nu ingår 6 månaders bevakning och borttagning av nya länkar.

Pris för att ta bort Lexbase från Google?

Lexbase är mer komplicerat och beror på ett stort antal faktorer. Samma arvoderingsmodell gäller dock som för Mrkoll – d.v.s. du betalar främst för resultatet.

Kontakta oss för pris.