Professionell rykteshantering | Krim fup

Dölj Krimfup vid sökningar på ditt namn – med garanti

Har Krimfup publicerat förundersökningsprotokoll i ditt namn? Kontakta oss så hjälper vi dig dölja det från sökmotorerna, så det inte syns vid googling på ditt namn.

Resultatbaserat arvode –  du betalar när sökresultaten försvinner

Ta bort Lexbase från Google

Vad är Krimfup?

Krimfup är en tjänst som erbjuder tillgång till förundersökningsprotokoll, vilket är dokument som sammanställer information och bevis som samlats in under en brottsutredning. Tjänsten startade 2022 och har samlat in handlingar sedan 2019.

Folk kan söka igenom Krimfup.se:s databas för att hitta och ladda ner förundersökningsprotokoll i PDF-format. Krimfup.se tillåter bara sökningar på personer som blivit tilltalade i ett må. Vittnen och brottsoffer är inte sökbara.

Det som skiljer Krimfup från tjänster som Mrkoll och Lexbase är att de tillhandahåller just förundersökningsprotokoll, medan andra tjänster tillhandahåller domar och domslut.

Genom att göra namnen på de som är åtalade i målen sökbara på Google och Bing, finns det en klar risk att folk som söker efter dig på nätet ser att du varit åtalad för ett brott. Det är här vi kommer in.

Var menas med FUP / förundersökningsprotokoll?

Ett förundersökningsprotokoll – förkortat FUP – är ett dokument som skapas under en så kallad förundersökning. Det vill säga när ett brott utreds av polis och åklagare.

Förundersökningsprotokollet innehåller all den information som samlas in när ett brott utreds. Det kan vara saker som vittnesmål, bevis som samlats in, resultat av tekniska undersökningar, förhör med den misstänkte, och annat. Varje gång något nytt händer i undersökningen, läggs det till i fallets FUP.

En FUP är väldigt viktigt eftersom det hjälper alla som är inblandade i fallet – som domare, åklagare och försvarsadvokater – att förstå vad som har hänt och vilka bevis som finns. Dessutom garanterar protokollet att det finns en officiell beskrivning över vad som hände under undersökningen, vilket kan vara viktigt om någon ifrågasätter hur undersökningen sköttes.

Citattecken

”Wow! Sjukt duktig och smidig service. Rekommenderar gärna vidare till alla som behöver.”

Nöjda kunder skakar hand

Över 2 200 sidor borttagna

Citattecken

”Jag utmålades som en brottsling efter en tvist med en hantverkare, men Oico ställde saker till rätta”

Vi tar bort sökträffar till Krimfup från Google och Bing

Oico har tagit bort sökresultat från Google och Bing i över tre års tid. Totalt har vi tagit bort fler än 1 600 sökresultat för sidor som Mrkoll.se, Lexbase.se, Flashback.org och förstås Krimfup.

Läs mer om Krimfup och kostnader nedan.

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Vad kostar det att ta bort Krimfup

Du betalar endast en mindre del vid arbetets början. Resten debiteras först när vi får bort sökresultaten.

Vi tar en fast avgift för alla borttagningar. Du betalar endast 10% vid arbetets början. Resten debiteras först när vi får bort Krimfup från Google eller Bing.

Borttagningen kostar mellan 2 900 till 8 900 kr, beroende på vilket brott det gäller, om brottet eller du själv figurerat i media och ett antal andra faktorer. Det ingår alltid 12 månaders bevakning och borttagning av nya länkar till Krimfup i ditt namn.

Vi erbjuder även paketpris där vi tar bort Krimfup tillsammans med Mrkoll och Lexbase. Kontakta oss för pris.

Kontakta oss för hjälp

Kvinna som ler