Flashback | Artiklar | Lexbase | Krimfup | Mrkoll

Uthängd på Flashback? Vi hjälper dig!

Vi raderar och tar bort inlägg, namn och andra personuppgifter från Flashback och Google.

Enkelt, snabbt och riskfritt.

Utsatt för skvaller på Flashback?

Flashback är ett av Sveriges största och mest kontroversiella forum, där anonyma användare kan diskutera allt från politik och kultur till personliga problem och skvaller. Tyvärr är Flashback också ett forum som sprider lögner och skvaller, och där folk hängs ut och trakasseras.

Kanske har du blivit uthängd, mobbad eller falskt anklagad för något du inte har gjort? Kanske har du blivit utsatt för trakasserier, hot eller utpressning? Kanske har du bara blivit missförstådd eller sagt eller gjort saker som sedan blivit taget ur sitt sammanhang?

Oavsett vad som har hänt, så kan det vara mycket jobbigt att se sitt namn förknippas med negativa saker på nätet. Det kan påverka din självkänsla, ditt humör och din motivation. Det kan också skada dina relationer, din karriär och din framtid.

Vi skyddar ditt rykte

Vi har hjälpt hundratals kunder att ta bort innehåll som de inte vill se på Flashback. Med vår erfarenhet, kunskap och kontaktnät kan vi maskera namn, ta bort känslig information, radera inlägg och trådar. Och om inte det går ser vi till att sökresultat som leder till Flashback försvinner från Google och andra sökmotorer.

Vi vet hur viktigt det är för dig att ha en ren och positiv digital identitet. Därför erbjuder vi en snabb, diskret och professionell tjänst som ger dig tillbaka kontrollen över ditt online-rykte.

Dessutom kan vi Googles regler och rutiner utan och innan, vilket inte bara gör att vi får bort Flashbackskvaller – utan även att det går snabbt.

Citat nöjd kund

”Jag är nästan chockad över hur effektiva ni är. ”

Deal Mrkoll ta bort

Över 2 200 sidor borttagna

Citat nöjd kund

”Verkligen en fjäder i hatten att lyckas där en ung advokatbyrå misslyckas! Mycket imponerad!”

Resultatbaserad ersättning

Resultatbaserat arvode

Borttagning av Flashback med garanti

Borttagning med garanti
GDPR

Juridisk spetskompetens

Frågor och svar

Vanliga frågor

Ta tag i ditt rykte – kontakta oss idag!

Specialister på privat rykteshantering och Executive Reputation Management.

Kvinna som ler